مطالب زیر، تجربیاتی است که از هزاران رتبه برتر کنکور به دست آمده است. بدیهیست با رعایت آنها جادۀ موفقیت بیش از پیش هموارتر میشود.
مطالب این صفحه، مکرراً بروزرسانی میشود
1- بعضیها تا ساعت 2 شب درس میخوانند و صبح ها دیر از خواب بلند میشوند. این کار چند عیب دارد. اول اینکه ساعت استراحت بدن به هم میخورد و طبعاً اثرات منقی روی جسم و ذهن میگذارد. دوم اینکه در طول روز، دچار عدم تمرکز و حالت خوابآلودگی میشوید. سوم اینکه دیر بلند میشوید و دیگر به درستی نمیتوانید ساعت مطالعۀ خوبی در طول روز داشته باشید.
2- در آزمون، به سؤالات شکدار پاسخ ندهید. چون اگر پاسخ دهید و غلط از آب در بیاید، ضرر میکنید.
3- برای درس های تخصصی، تمرین تستی زیادی داشته باشید. تمرین زیاد موفقیت را تضمین میکند.
4- برخی هدفشان از دادن آزمونهای آزمایشی این است که با سؤالات کنکور آشنا شوند. اول این را بگویم که بیشتر سؤالات این آزمونها شباهتی به کنکور ندارند. این تطابقهایی که میکنند، هرگز آنجوری که باید گفت تطابق، نیست. چون اگر تطابق باشد، پس هیچی دیگر! همه کسانی که آزمونشان را میدهند، قبول میشوند!! اصلاً اینطور نیست. شما باید هدفات از آزمون دادن این باشد که نقاط ضعف و قوت خود را در هر درس شناسایی کنید و پی ببرید که چگونه سر جلسه مدیریت زمان کنید. هدفتان این باشد که با سؤالات چگونه برخورد کنید.
5- اگر در دوران نوروز، رفت و آمدهای زیادی به خانه شما صورت میگیرد، میتوانید در اردوهای مطالعاتی شرکت کنید یا خانه قوم و خویشی بروید که خانه شان ساکت باشد. مثلاً رتبه برترهایی داشتیم که منزل یکی از خویشاوندانشان (که مسافرت رفته بوند) رفتند و در آنجا درس خواندند. البته می توانید دوستان خود را نیز به آنجا ببرید و دوتایی درس بخوانید. خودتون میدونید دیگه :)
6- تفریح داشته باشید. کنکور بخشی از زندگی شماست نه همه زندگی و وقت شما. اگر کنکور را همه وقت خود بدانید، ضرر میکنید. آخر هفتهها (یا هر دو هفته یکبار) به تفریح خارج از منزل بروید. انگیزه و روحیه به شدت مهم است.
7- طوری تلاش کنید که احساس خستگی نکنید. این جمله بسیار مفهومی و با ارزش است.
8- بهمن و اسفندماه، برای اغلب داوطلب ها، حتی کسانی که شروع عالی دارند، افت مطالعاتی رخ می دهد. یادتان باشد شروع کنکور واقعی از همین ماه هاست.
درباره این سایت